Mobiliteitsgarantie bij uw eigen AutoFirst Garage

Mobiliteitsgarantie

Van uw woonplaats tot aan uw eindbestemming in heel Europa, met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst zo snel mogelijk weer op weg bij pech onderweg.

 

De voordelen op een rijtje

 24/7 hulp bij pech

 Standaard woonplaatsdekking

 Europa dekking

 Altijd vervangend vervoer

  

Bij verricht onderhoud 
1 jaar Mobiliteitsgarantie in Europa nu € 19,95

Regelmatig onderhoud bij AutoFirst garage verkleint de kans op autopech.

 

Bij Autopech helpt de mobiliteitsgarantie van AutoFirst u weer op weg!

Misschien kent u de situatie. U wilt uw kinderen naar school brengen en opeens gaat er een lampje branden in de auto; u heeft autopech! Helaas moet u meteen stoppen aan de kant van de weg. Of u wilt ’s ochtends naar het werk na de eerste nachtvorst, maar uw auto wil niet starten. Autopech is natuurlijk uitermate vervelend. Zeker wanneer u op tijd op het werk moet zijn.

Om autopech te voorkomen is onderhoud aan uw auto erg belangrijk. Door goed onderhoud aan uw auto voorkomt u vaak dat u stil komt te staan langs de weg. Door goed onderhoud aan uw auto voorkomt u ook vaak dat u dure reparatiekosten moet betalen. AutoFirst gelooft in de kwaliteit die de garages leveren. Dit is de reden dat u na een onderhoudsbeurt, wanneer de auto technisch goed is bevonden,  bij een AutoFirst garage in aanmerking komt voor een AutoFirst Mobiliteitspas. Deze pas heeft is een jaar geldig. Met deze pas heeft u recht op mobiliteit, oftewel pechhulp bij autopech. Mocht u, ondanks het onderhoud toch autopech krijgen, dan helpt AutoFirst u weer op weg!

Autopech Alarmcentrale

Op het moment wanneer u stil komt te staan met autopech, dan zal de AutoFirst pechhulpservice alarmcentrale u helpen om te zoeken naar een passende oplossing. Dit kan bestaan uit het geven van technisch advies en wanneer dit niet voldoende is, komt de pechhulpdienst naar u toe. Binnen Nederland zijn we dan binnen 30 - 40 minuten bij u op locatie.

Wij staan achter onze kwaliteit! Als u uw onderhoud laat uitvoeren bij een AutoFirst garage dan bent u verzekerd van 1 jaar onbezorgd autorijden, bij autopech helpen wij u snel weer op weg. Ga zeker en vertrouwd op weg met de mobiliteitsgarantie van AutoFirst.  

Wat moet u doen als u autopech krijgt?

Zorg er altijd voor dat u de auto zo ver mogelijk rechts aan de kant van de weg zet, mocht het mogelijk zijn zet de auto dan in de berm. Doe vervolgens de alarmlichten aan en draai de wielen van de auto naar rechts. Trek een veiligheidshesje aan, gebruik de gevarendriehoek en blijf nooit in de auto zitten, zorg er tevens voor dat u aan de rechterkant van de auto uitstapt. Gebruik uw gevarendriehoek en zorg ervoor dat u de juiste locatie doorgeeft aan de alarmcentrale. De AutoFirst Alarmcentrale staat 24/7 uur voor uw klaar en is bereikbaar op 0031 (0) 570 783517.

Wilt u ook gebruik maken van mobiliteitsgarantie bij autopech? Zoek dan uw dichtstbijzijnde AutoFirst garage of vul de het contactformulier in op deze pagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Autopech? - 24/7 mobiliteitsgarantie in Nederland bij uitgevoerd voorgeschreven jaarlijks onderhoud en/of reparaties.

Autopech - AutoFirst Mobiliteitsgarantie

  • Bij ons behoudt u uw mobiliteitsgarantie
  • Vertrouwd en voordelig!
  • Zeker en vertrouwd op weg door uw eigen autobedrijf met de AutoFirst Mobiliteitsgarantie
  • VHD alarmcentrale
  • De AutoFirst alarmcentrale is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar!

Mobiliteitsgarantie locatiebepaling

Wij lanceren een handige tool voor locatiebepaling

Het is van alle tijden; u bent met uw kapotte auto gestrand en u hebt werkelijk geen idee waar u bent. Voor de hulpverleners van de AutoFirst Mobiliteitsgarantie is het dan steeds weer een uitdaging vast te stellen wat uw exacte locatie is. Sinds kort worden zij daarbij ondersteund door een handige locatietool die we zelf ontwikkelden: GPS per SMS. Deze tool wordt per direct gratis toegevoegd aan onze dienstverlening!

Hoe werkt het

Het principe is eenvoudig. Als u contact met ons opneemt en niet exact weet waar u bent, stuurt de hulpverlener u een sms bericht. Het enige dat u hoeft te doen is het bericht te openen en op de meegestuurde link te klikken. De hulpverlener krijgt in zijn scherm een kaart met de locatie te zien, inclusief straatnaam en nummer. Met die gegevens kan hij vervolgens de hulp op pad sturen om u weer op weg te helpen of (in het ergste geval) u te verwijzen naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

iphone

Alarmcentrale

De AutoFirst alarmcentrale is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar!

Telefoonnummer: (0031)0570783517

Tips bij pech

  • Zorg voor uw veiligheid en die van de inzittende(n). Blijf nooit langs de weg in uw voertuig zitten, gebruik uw gevarendriehoek en draag veiligheidshesjes.
  • Wanneer u contact opneemt met de alarmcentrale is uw locatie belangrijk, zorg ervoor dat deze bekend is.