Reparatie

Reparatie

Op zoek naar een AutoFirst bij u in de buurt?

Zoek uw garage

Uw auto repareren

Een storing of defect aan uw auto komt altijd ongelegen. Uw eerste prioriteit ligt bij het regelen van een vakbekwame en betaalbare reparatie van uw auto. U wilt snel een afspraak kunnen maken zodat u uw auto niet lang hoeft te missen. Bovendien verwacht u ook garantie op de reparatie van uw auto. Gelukkig bent u bij AutoFirst aan het juiste adres voor deskundige en betaalbare auto reparaties.


Garages met de modernste voorzieningen

AutoFirst werkplaatsen zijn voorzien van professionele diagnose apparatuur. Hiermee zijn wij in staat om zelfs de nieuwste auto’s met de modernste technieken goed te onderhouden en uw auto te repareren. 

 

Top kwaliteit onderdelen

AutoFirst werkt alleen met A-kwaliteit onderdelen. Deze OEM (Original Equipment Manufacturer) onderdelen zijn dezelfde merken als oorspronkelijk door de fabriek op uw auto zijn gemonteerd. Denkt u bijvoorbeeld aan Bosch, Brembo, Valeo, VDO, Vredestein, Monroe, Gates, NGK en SKF. Deze onderdelen zijn allemaal afkomstig van officiële OEM-leveranciers en zorgen ervoor dat uw auto na reparatie weer zo goed als nieuw is. 

 

Laat uw auto repareren door gediplomeerde monteurs

Bij AutoFirst werken servicegerichte technici. Zij zetten graag die extra stap voor u tijdens het repareren van uw auto. Bovendien volgen onze monteurs regelmatig cursussen om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Zij hebben daardoor een brede kennis van alle automerken.

 

Betaalbaar uw auto repareren

Wij bepalen zoveel mogelijk vooraf welke kosten u kunt verwachten. U komt zo naderhand niet voor onaangename verrassingen te staan. Mochten wij tijdens de reparatie van uw auto op complicaties stuiten, dan nemen wij vanzelfsprekend direct contact voordat wij uw auto repareren.  

 

Garantie op uw auto reparatie

AutoFirst garages repareren het defect aan uw auto vakkundig, ongeacht welk merk of leeftijd. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel, daarom zijn alle garages aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend. Wij garanderen niet alleen value for money maar geven ook 2 jaar garantie op alle reparaties van de auto, inclusief werkplaatstarief en onderdelen. Ook voor elektrische auto's!

 

Laat uw auto repareren bij AutoFirst

U heeft een storing of defect aan uw auto? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk uw auto te repareren. De AutoFirst garage helpt u razendsnel en vakkundig weer op weg. Een afspraak is online of telefonisch zo gemaakt. Dankzij de moderne diagnose apparatuur en vakbekwame monteurs in de werkplaats zijn wij in staat om een defect snel te identificeren en uw auto te repareren. U hoeft uw auto dus nooit lang te missen!

 

Heeft u ook een kapotte auto of een storing in de auto? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde AutoFirst garage en laat uw auto repareren!