All season banden

All season banden

Op zoek naar een AutoFirst bij u in de buurt?

Zoek uw garage

Veiligheid en rijcomfort


 Uw AutoFirst garage adviseert u graag over de mogelijkheden van uw banden. De juiste band biedt comfort, grip, heeft een korte remweg en zorgt voor een laag brandstofverbruik. 


Wat zijn all season banden?

All season banden, ook wel all weather banden of vierseizoenenbanden genoemd, zijn een compromis tussen een zomer- en winterband. Deze banden zijn voornamelijk geschikt landen die een soortgelijk klimaat hebben als Nederland. Voor wintersport zijn deze banden minder geschikt. In dit geval is de keuze voor aparte winterbanden en zomerbanden de veiligste optie.

 

Dankzij de speciale rubbersamenstelling en profielopbouw leveren all season banden in alle weersomstandigheden goede prestaties. U kunt er het gehele jaar mee rijden, zonder uw banden te hoeven wisselen. Wanneer u niet vaak bij winterse omstandigheden rijdt en minder dan 10.000 kilometer per jaar aflegt, zijn all season banden een uitstekende keuze.

 

Zijn all season banden goedgekeurd als winterband?


 Vrijwel alle nieuwe all season banden zijn ook goedgekeurd als winterbanden. Rijdt u met oudere all weather banden? Controleer dan goed of er een sneeuwvlok op de wang van uw band staat. In dat geval zijn ze goedgekeurd en voldoen ze ook aan de strenge regels die bijvoorbeeld in Duitsland gelden.


Breed assortiment all season banden


Uw AutoFirst garage levert een breed assortiment A-merk all season banden, waaronder Pirelli, Continental, Michelin, Dunlop, Goodyear en Vredestein. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreide collectie kwalitatieve all weather banden van huismerken die door A-merk fabrikanten worden geproduceerd. Zo is er voor ieder budget een bijpassende all season band! Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze en staan garant voor vakkundige service.


All season banden vergelijken of bestellen

 
Online uw nieuwe all season banden bestellen kan snel, eenvoudig en veilig in onze banden webshop. Om de juiste all weather banden met elkaar te vergelijken is het van belang dat u de juiste bandenmaat invult. Op de zijkant van uw huidige band staat een combinatie van drie getallen; de lengte, breedte en velgmaat. Deze gegevens heeft u nodig om een bestelling te kunnen plaatsen. Zodra de banden aangekomen zijn bij uw AutoFirst garage, nemen wij direct contact met u op. Zo kunt u weer snel met een veilig gevoel de weg op met uw nieuwe all season banden.


Klik hier voor de dichtstbijzijnde AutoFirst garage.