Auto diagnose

Auto diagnose

Op zoek naar een AutoFirst bij u in de buurt?

Zoek uw garage

Er gaat een lampje branden. Wat doe ik?


Iedere automobilist krijgt er wel eens mee te maken: brandende waarschuwingslampjes. Laat een storing altijd zo snel mogelijk controleren met een auto diagnose en indien nodig repareren. U voorkomt hiermee potentieel onveilige situaties en onnodig hoge reparatiekosten.


Professionele diagnoseapparatuur voor uw auto


 De moderne auto’s van nu zijn uitgerust met geavanceerde elektronica. Het opsporen van storingen wordt daarom steeds vaker gedaan met behulp van professionele auto diagnose apparatuur. Bij AutoFirst kunnen wij aan de hand van professionele diagnoseapparatuur uw auto uitlezen en storingen direct opsporen.


Vakbekwame monteurs


 In plaats van eerst onnodig onderdelen te vervangen dringen wij direct door tot de kern van het probleem. Met behulp van diagnoseapparatuur wordt uw auto doorgelicht op mogelijke defecten. Onze vakbekwame monteurs zien aan de hand van de meetresultaten van de auto diagnose vaak snel welk onderdeel van uw auto de storing de veroorzaakt. Vervolgens adviseren wij u over de mogelijkheden om de storing te verhelpen en de kosten die daarmee gemoeid zijn. Dankzij de AutoFirst Auto diagnose bent u snel weer veilig onderweg.


Auto diagnose ook voor auto’s met fabrieksgarantie?


 Jazeker! Autofabrikanten zijn tegenwoordig verplicht om technische informatie en diagnose apparatuur vrij te geven. Dankzij deze verandering bepaalt u voortaan zelf door welk autobedrijf u reparaties of onderhoud voor uw auto laat uitvoeren (binnen de fabrieksgarantie). Wij werken uitsluitend volgens deze fabrieksvoorschriften. Dit betekent dat uw auto zo wordt onderhouden dat u de fabrieksgarantie van uw auto behoudt


Goed onderhoud na uw auto diagnose


 Onze werkplaatsen zijn voorzien van professionele auto diagnose apparatuur met de meest recente software. Dit stelt ons in staat om zelfs de nieuwste auto’s met de modernste technieken te onderhouden en repareren. Alle garages van AutoFirst zijn aangesloten bij de BOVAG en zijn RDW-erkend. Daarnaast garanderen wij ‘value for money’ en hechten wij veel waarde aan persoonlijke service en een eerlijk advies tijdens uw auto diagnose.


Plan nu uw auto diagnose bij AutoFirst


Ziet u een lampje branden of krijgt u onverwachts een melding te zien? Wacht dan niet en bezoek uw dichtstbijzijnde AutoFirst garage voor een auto diagnose voordat uw storing voor kostbare reparatie zorgt!