#TalentFirst

#TalentFirst

#TalentFirst


Talent staat voorop bij AutoFirst. Niet alleen het werktalent dat dagelijks de auto's in uitstekende conditie houdt. Maar ook sporttalenten die met passie en vol overgave een mooie sport beoefenen. Met #TalentFirst erkennen wij sporttalenten in Nederland en proberen we op deze manier een community te creĆ«ren die de talenten van nu en de (top)sporters van de toekomst samenbrengt. 

Ben jij een AutoFirst garage en support je talent? Doe dan mee met de #TalentFirst community en laat het ons weten dan krijgt jouw talent ook een plek op onze pagina en gaan we samen de community vergroten. 

 

 
Ron van Steenbergen

Jaylen Luchies | #50

 

Leeftijd:           10 jaar

Sport:               Karting

Klasse:             NK 4T

Racenummer:  50

Jaylen is deelnemer van het NK 4T kartracen. Hij is 10 jaar oud en laat zijn rij skills nu al veelvuldig zien op de kartbaan. Jaylen doet namelijk vaak mee voor een plekje op het podium. Jaylen vormt samen met zijn broertje Fynn 'De Racebroertjes'. Samen willen ze zo snel mogelijk grote stappen maken en beter worden in professioneel karting. Jaylen zijn idool?... Dat is Tim Coronel!

#TalentFirst

 

 

 
Ron van Steenbergen

Fynn Luchies | #52

 

Leeftijd:            8 jaar

Sport:               Karting

Klasse:             NK 4T

Racenummer:  52

Fynn is ook een talent dat deelneemt aan het NK 4T kartracen. Hij is met zijn 8 jaar de jongste deelnemer op dit niveau. En dat is niet onterecht, elke wedstrijd laat hij weer zijn dat je zelfs met 8 jaar al heel goed kan kartrijden en wordt daarom al goed in de gaten gehouden door zijn concurrenten op de kartbaan. Fynn is naast alleen racen ook onderdeel van 'De Racebroertjes' samen met zijn broer Jaylen. Vanuit dit account maken ze leuke content die te maken heeft met het racen, maar ook andere leuke dingen die ze meemaken. Samen willen ze grote stappen maken en beter worden in professioneel karting. Fynn zijn idool?... Tim Coronel natuurlijk!

#TalentFirst