#TalentFirst

#TalentFirst

#TalentFirst


Talent staat voorop bij AutoFirst. Niet alleen het werktalent dat dagelijks de auto's in uitstekende conditie houdt. Maar ook sporttalenten die met passie en vol overgave een mooie sport beoefenen. Met #TalentFirst erkennen wij sporttalenten in Nederland en proberen we op deze manier een community te creëren die de talenten van nu en de (top)sporters van de toekomst samenbrengt. 

Ben jij een AutoFirst garage en support je talent? Doe dan mee met de #TalentFirst community en laat het ons weten dan krijgt jouw talent ook een plek op onze pagina en gaan we samen de community vergroten. 


 
Ron van Steenbergen

Lukas Stiefelhagen | #9

 

Leeftijd:            16 jaar

Sport:               Auto racing

Klasse:             NXT Gen Cup

Racenummer:  9

Hallo, ik ben Lukas (@lsgofast), 16 jaar. Ik doe mee aan de NXT Gen Cup 2024. Dit is 's werelds eerste 100% elektrische junior racewagen bekercompetitie. Begin 2020 stapte ik voor het eerst in een kart en was meteen verkocht. In 2021 werd ik Nederlands kampioen huurkarts en kampioen NXT 9pk. In 2022 werd ik kampioen RK1 15pk, en de eerste kampioen van de Dutch Superlap NXT Junior Cup Peugeot 106. Ook ben ik in 2022 voor Nederland uitgekomen in de karting slalom van de FIA Motorsport Games in Marseille.  

#TalentFirst

 

 

 
Ron van Steenbergen

Jaylen Luchies | #50

 

Leeftijd:           10 jaar

Sport:               Karting

Klasse:             NK 4T

Racenummer:  50

Jaylen is deelnemer van het NK 4T kartracen. Hij is 10 jaar oud en laat zijn rij skills nu al veelvuldig zien op de kartbaan. Jaylen doet namelijk vaak mee voor een plekje op het podium. Jaylen vormt samen met zijn broertje Fynn 'De Racebroertjes'. Samen willen ze zo snel mogelijk grote stappen maken en beter worden in professioneel karting. Jaylen zijn idool?... Dat is Tim Coronel!

#TalentFirst

 

 

 
Ron van Steenbergen

Fynn Luchies | #52

 

Leeftijd:            8 jaar

Sport:               Karting

Klasse:             NK 4T

Racenummer:  52

Fynn is ook een talent dat deelneemt aan het NK 4T kartracen. Hij is met zijn 8 jaar de jongste deelnemer op dit niveau. En dat is niet onterecht, elke wedstrijd laat hij weer zijn dat je zelfs met 8 jaar al heel goed kan kartrijden en wordt daarom al goed in de gaten gehouden door zijn concurrenten op de kartbaan. Fynn is naast alleen racen ook onderdeel van 'De Racebroertjes' samen met zijn broer Jaylen. Vanuit dit account maken ze leuke content die te maken heeft met het racen, maar ook andere leuke dingen die ze meemaken. Samen willen ze grote stappen maken en beter worden in professioneel karting. Fynn zijn idool?... Tim Coronel natuurlijk!

#TalentFirst

 

 

 
Ron van Steenbergen

V.V. Set Up Balkbrug

 

Team:               Dames 3

Sport:               Volleybal

Klasse:             3e klasse

AutoFirst van der Linde zorgt er niet alleen voor dat de auto’s in beweging blijven, maar ook de Dames van Dames 3, als hun nieuwe shirtsponsor! Ze staan al jaren bekend om hun toewijding aan kwaliteit en service. Als gevestigde naam in Balkbrug, begrijpen ze het belang van teamwork en precisie – dezelfde waarden die ons damesteam inspireert op het volleybalveld! 🏐 Net als wij, viert ook Van der Linde, dit jaar hun jubileum. Autofirst Nederland bestaat namelijk al 20 jaar!

#TalentFirst


 


 
Ron van Steenbergen

Jim Groeneveld | #138

 

Leeftijd:            8 jaar

Sport:               Motorcross

Klasse:             65CC

Racenummer:  138

Maak kennis met de jonge en getalenteerde motorcrosser, Jim Groeneveld! Op slechts 8-jarige leeftijd heeft Jim al een indrukwekkende passie ontwikkeld voor motorcross. Hij is actief in de 65CC-klasse en draagt trots het racenummer 138. Met zijn jeugdige enthousiasme en vastberadenheid op de baan, heeft Jim al snel naam gemaakt in de motorcrossgemeenschap. Zijn vaardigheden en doorzettingsvermogen beloven een opwindende toekomst in de motorsport. 

Blijf op de hoogte van Jim's avonturen en prestaties terwijl hij de wereld van motorcross verkent en zijn plek opeist in de competitieve 65CC-klasse. We wensen Jim veel succes op zijn motorcrosspad!

#TalentFirst

 

 
Ron van Steenbergen

Maaike Boere

 

              

Sport:               Tennis

Klasse:             Jeugdcompetitie

Maaike tennist al drie jaar bij SVV in Voorhout en met elke training en wedstrijd laat ze zien hoeveel plezier ze in de sport heeft. Dit voorjaar maakte ze haar debuut in de jeugdcompetitie, een spannende nieuwe stap in haar tenniscarrière. Hoewel winnen nog een uitdaging is, geeft Maaike niet op. Haar doorzettingsvermogen en enthousiasme zijn bewonderenswaardig!


Dankzij de tennislessen groeit Maaike continu en geniet ze volop van elke slag die ze maakt. Het is leuk om te zien hoe passie en inzet leiden tot persoonlijke groei en sportplezier. Dat is waar het uiteindelijk om draait!

#TalentFirst

 

 
Ron van Steenbergen

De Bolblazers

 

Locatie:            Voorhout

Aantal leden:   11               


Opgericht door twee enthousiaste muzikanten van St. Cecilia in november 2023, bestaat deze jonge kapel uit 11 getalenteerde leden. De naam De Bolblazers is een speelse knipoog naar de beroemde bollen uit de Bollenstreek en het blazen met bolle wangen. De Bolblazers maken hun openbare debuut tijdens het luchtkussenfestival op zondag 2 juni in Voorhout. Wil je meer weten over De Bolblazers? Klik hier voor meer informatie. Mis deze feestelijke gebeurtenis niet en kom genieten van de vrolijke klanken van deze jonge kapel!

#TalentFirst