AutoFirst worden

AutoFirst worden

Wilt u AutoFirst worden?

Dien een aanvraag in

AutoFirst is een helder merk met een landelijk dekkend netwerk van ruim 170 vestigingen en de ambitie om samen met u verder te groeien. Sluit u aan bij de leukste en meest actieve garageformule?


Door inkoopkracht en marketing slagkracht te bundelen hebben onze ondernemers binnen de garageformule meer vrijheid om zich bezig te houden met het belangrijkste in hun bedrijf, namelijk de klant! Ons motto?


Geen gedoe, Goed geregeld!


Onze kernwaarden:

Professionele uitstraling, met behoud van uw identiteit. Een AutoFirst garage ziet er professioneel uit, maar u behoudt als AutoFirst garagist uw identiteit. Onze formule is glashelder. U bent van veraf herkenbaar

Het vertrouwen van een grote formule, maar dan wel lokaal en warm. We zijn een nationale keten, maar bij uw receptie of in uw showroom voel je dat niet. Uw lokale karakter voelt warm en vertrouwd. Thuiskomen, met het vertrouwen en voordeel van een grote keten.

Support. AutoFirst ondersteunt, onderhoudt en ontzorgt. AutoFirst biedt echte support. Wij ondersteunen, onderhouden én ontzorgen. In de breedste zin van het woord. Het liefst zijn wij het probleem nog voor. Dan zijn we echt van waarde.

Ondernemerschap. In het meest recente BOVAG ROSA onderzoek onder alle grote garageformules in Nederland heeft AutoFirst een 8,7 gescoord op behoud van uw ondernemerschap.

Klantenwerving. AutoFirst biedt marketing met een lokale inslag. Waar mogelijk staat u met uw team zelf in de hoofdrol.

Klantenbinding. Naast marketing biedt AutoFirst ondersteuning naar keuze, waarmee u uw klanten bindt:

Gemak. Conversie gerichte eigen website, met onderhoud, lopende campagnes, occasionpagina én offertemodule aftersales.


AutoFirst Klantenvertellen:

Als relatieve nieuwkomer én snel groeiende garageformule worden AutoFirst garagebedrijven bovengemiddeld beoordeeld door klanten op het reviewplatform van Klantenvertellen.

Dat is het effect wanneer onze ondernemers ontzorgd worden, zo kunnen zij zich richten op wat belangrijk is namelijk de klant!

Met gemiddeld dikke 9,2 over meer dan 36.000 beoordelingen, met recht iets om trots op te zijn! Bekijk hier de beoordelingen....


Onze zekerheden:

BOVAG aangesloten, geen merk zo sterk als dit kwaliteitslabel. Een aansluiting bij de BOVAG straalt vertrouwen en kwaliteit uit

Onderhoud met garantie, er is voor de klant niets beter dan de zekerheid van goed onderhoud aan de auto. Met de juiste kennis en kunde van het garagebedrijf

Blijven ontwikkelen, met het opleiding programma van Automotive Academy en Koskamp Opleidingen blijven de monteurs altijd up-to-date van de laatste technieken

Mobiliteitsgarantie, de pechhulp van AutoFirst. Ook wanneer het misgaat in heel Europa kan de klant weer snel verder geholpen worden


AutoFirst is de snelstgroeiende garageformule van Nederland!

In 2023 heeft AutoFirst de eerste plek in de Aumacon garageformule top-40 gekregen! Dit betekent dat AutoFirst de snelst groeiende garageformule van Nederland is! Sluit u ook aan bij de snelst groeiende formule van Nederland?


AutoFirst op TV!

AutoFirst is trots partner van RTL Autowereld! Zo is AutoFirst dan ook regelmatig te vinden in het programma waarin we een inkijkje geven in de werkplaats, het talent in de werkplaats en de ondernemers. Benieuwd naar een item? Bekijk hieronder een voorbeeld:Wilt u meer zien? Bekijk dan ons YouTube kanaal!


Wordt u ook AutoFirst?

Wilt u als garagebedrijf een moderne bedrijfsvoering, tegen een zo laag mogelijke inspanning en investering zoveel mogelijk marketing bedrijven, opgeleide medewerkers en een uniforme uitstraling, zonder uw identiteit te verliezen? Zet uw garage op één en sluit u aan bij AutoFirst!

 Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!