Het najaar begint bij je AutoFirst garage

Het najaar begint bij je AutoFirst garage

Op zoek naar een AutoFirst bij u in de buurt?

Zoek uw garage

Het najaar begint bij je AutoFirst garage

De ‘r’ zit weer in de maand en dat betekent dat het najaar is begonnen. De weeromstandigheden zijn in het najaar en de winter vaak slechter dan in de zomer. De spits vindt in het donker plaats met vaak veel wind en regen. Tijdens deze dagen wilt u niet stil komen te staan.

AutoFirst luidt daarom de nieuwe najaarscampagne in ‘Zeker het najaar in met uw AutoFirst-garage’. Wij onderhouden elke auto van iedere leeftijd en brandstof soort, met twee jaar reparatie garantie. Ook bieden wij tegen een scherpe prijs en in combinatie met onderhoud 1 jaar pechhulp door heel Europa. Vraag uw AutoFirst garage naar de voorwaarden.

Vind hier uw AutoFirst garage! >


Heeft u onze nieuwe radiocommercial al gehoord? Hieronder kunt u hem beluisteren.Om er voor te zorgen dat u veilig de weg op kan is het belangrijk om uw auto op een aantal punten te controleren.


  • Starten

Wist u dat de accu een van de zwakste punten is van de auto in de winter?

Een accu is essentieel voor uw auto. De accu zorgt namelijk voor de voorziening van stroom binnen de auto. Door de nieuwe technologieën wordt er ook steeds meer gevraagd van uw accu. Het is dan ook erg belangrijk om zeker te weten dat uw accu goed werkt zodat u niet voor verassingen komt te staan. Laat uw accu daarom regelmatig checken bij ons en voorkom vervelende situaties tijdens de koude dagen. Hier vindt u meer informatie over de accu.


  • Zicht

Voorkom gevaarlijke situaties en vervang tijdig uw ruitenwissers. Uit onderzoek van de BOVAG blijkt dat 95% van de ruitenwissers te laat worden vervangen.

De ruitenwissers zijn een belangrijk onderdeel op iedere auto. Ze houden de ruiten schoon, zodat we in alle omstandigheden in ieder geval nog iets kunnen zien. Tenminste, dat is de bedoeling.


  • Grip

Deze extreme zomer had bijna niemand verwacht, een hittegolf met dagen van meer dan 30 graden! Maar aan deze hoge temperaturen is weer een einde gekomen: de winter staat voor de deur. Tijd dus om aan winterbanden te denken. Heeft u al een set bij ons liggen? Plan dan alvast een afspraak in voor de winterbandenwissel. Wacht niet tot het laatste moment!

 

Nog geen winterbanden? Schaf deze dan op tijd aan. Als de temperatuur onder de 7 graden zakt, heeft u met winterbanden nu eenmaal beter grip op de weg. Dat is veiliger!


Winactie! 

Maak kans op een gratis volle tank brandstof voor uw auto! Plaats voor 30 oktober 2022 het antwoord onder de rebus op onze Facebook, TikTok of Instagrampagina. Bekijk hier de voorwaarden.