Actievoorwaarden #MamaFirst

Actievoorwaarden #MamaFirst

Op zoek naar een AutoFirst bij u in de buurt?

Zoek uw garage

Zet je Mama, Moeder of Oma in het zonnetje en win een wellnesspakket.

 
De prijs bestaat uit een door AutoFirst geselecteerd wellnesspakket die in de dagen voor Moederdag opgehaald kan worden bij de AutoFirst garage. De winnaars zullen door AutoFirst geloot worden uit de reacties die tijdens de actieperiode 31-05-2023 tot 07-05-2023 geplaatst worden onder het Facebookbericht.  

 
Actievoorwaarden en spelregels 

1. Winacties worden uitgeschreven door Stichting AutoFirst onder de handelsnaam AutoFirst. Deze actie wordt landelijk gehouden bij AutoFirst garages die deelnemen aan de Facebookondersteuning van AutoFirst. Andere AutoFirst garages zijn dan ook uitgesloten van deelname. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing. 

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een reactie hebt gegeven onder een door ons geplaatst bericht (‘Actiepost’) op Facebook. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen; 

De actie werkt als volgt: 
Schrijf binnen de actieperiode 03-05-2023 tot 07-05-2023 een reactie met daarin de naam van jouw moeder/oma onder het geplaatste bericht ‘’Actiepost’’ op een AutoFirst Facebookpagina. 

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie. Dit betekent dus ook dat je niet meerdere keren mag deelnemen op andere AutoFirst Facebookpagina’s!  

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie. 

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven. 

6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie. 

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname. Deelname aan deze Actie staat open voor een ieder die gedurende de verloting in Nederland woont. 

Deelnemers jonger dan 16 jaar verklaren door hun deelname schriftelijke toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor hun deelname aan de Actie. Deelnemers zullen deze toestemming op het eerste verzoek van AutoFirst schriftelijk tonen. 

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze. 

9. Winnaars worden binnen 24 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres of Facebook Messenger waarmee aan de actie is deelgenomen. 

10. Winnaars dienen binnen 24 uur te reageren met een duidelijke opgaaf van het bezorgadres, anders zijn we door de timing genoodzaakt de prijs door te geven aan een andere deelnemer.  

10. AutoFirst kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt. 

11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd. 

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. 

13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door AutoFirst voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden. Gegevens worden na bekendmaking van de winnaar(s) verwijderd; 

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door AutoFirst. 

17. AutoFirst handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014. 

18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. 

19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname. 

20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met AutoFirst, e-mail: info@autofirst-nederland.nl. Je ontvangt binnen 5 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie. 

21. Deze actie is op geen enkele manier gesponsord door of geassocieerd met Facebook. Facebook is op geen enkele wijze aansprakelijk voor zaken met betrekking tot deze actie.