Verhalen van onze garages!

Verhalen van onze garages!

Onze AutoFirst garages!


AutoFirst Nederland heeft inmiddels een heleboel garages in Nederland waar we heel blij mee zijn dat zij onderdeel zijn van AutoFirst. We hopen natuurlijk dat er nog veel meer AutoFirst garages zullen volgen. Een aantal garages willen we op deze pagina graag aan het woord laten om hun verhaal te doen in hoe zij AutoFirst zijn geworden, en waarom zij zo tevreden over AutoFirst Nederland als garageformule. 

 

 

AutoFirst Sjaak vd Bergh


AutoFirst Sjaak van den Bergh in Brunssum, AutoFirst van het eerste uur. Sjaak is in 1974 als leerling monteur begonnen bij Harry Schobben, British Leyland (Morris en Mini) Overstap 10-1979 naar VW dealer F. Klijn in Hoensbroek. In 1981 naar Auto Select in Brunssum, universeel autobedrijf en in 1982 toch weer terug naar F. Klijn. 

Op 1-10-1984 gaat het avontuur beginnen voor Sjaak en Marjo, ze gaan voor zichzelf beginnen. In 1985 gestart met een ARAL Tankstation in Brunssum en in 1988 verhuisd naar de Prins Hendriklaan. In 1991 Nieuwbouw Haefland Brunssum en de start met Vakgarage. Door onenigheid binnen de Vakgarage formule zijn in 2003 alle Vakgarage’s in Zuid-Limburg op aandringen van Bert Heuts (grossier Heuts Automaterialen), overgestapt naar AutoFit, en Sjaak was er vanaf het begin weer bij betrokken. Gelijker tijd zijn ook Garage Schoormans in Eygelshoven en Haleco in Nuth overgestapt en ze zijn alle drie op de dag van vandaag nog lid van onze garageformule. Om destijds te kunnen toetreden tot de formule moest Fl. 18K ingelegd worden voor de eerste drie jaar, Bert Heuts stond garant en als het niks zou worden dan ging Bert het inleg geld crediteren met automaterialen. Sjaak vind loyaliteit en betrouwbare partners heel belangrijk. Destijds waren de reden om toe te treden: 12 kranten per jaar vol met acties, gezamelijke reclame en samen optrekken met je leverancier. Vanaf de eerste dag heeft Sjaak in het bestuur gezeten en later was hij ook voorzitter van AutoFirst Zuid. Met enkele AF deelnemers, accountmanager Hub Dormans en de marketing afdeling werden maandelijks acties bedacht en er was toen ook al discussie over de arbeidstijden of montagekosten, hierop terug kijkend was het een leuke en spannende tijd. In die tijd (2004) waren ook Winter inspectie dagen verzekerd van succes, meer dan 105 auto's controleren op een dag, de werkplaats en showroom waren feestelijk aangekleed en er stond natuurlijk koffie, koek en drankjes klaar en toen werden ook Dia's geprojecteerd. (tegenwoordig hebben we NarrowCasting!)

https://www.autofirst-sjaakvandenbergh.nl/

 

 

 

AutoFirst Garage Markus


Wij zijn Jade en Remko Markus. Samen met 3 medewerkers runnen we AutoFirst Garage Markus in Bruinisse. Een jong Zeeuws autobedrijf met een modern uitgeruste werkplaats die is voorzien van de nieuwste apparatuur voor alle automerken. We zijn dit jaar genomineerd voor het beste Onafhankelijk Autobedrijf van Nederland. Hiermee hebben we de titel Beste Onafhankelijk Autobedrijf van Zeeland 2023 binnen gesleept. Daar zijn we natuurlijk super trots op.

Wij zijn blij met AutoFirst omdat ze ons volledig ontzorgen wat betreft de marketing. Daardoor kunnen we meer tijd te besteden aan onze onderneming. Dankzij AutoFirst worden we elk jaar volledig bijgeschoold. We zijn daarom als werkplaats helemaal klaar voor de toekomst! 

Onze klanten kunnen gebruik maken van de AutoFirst Mobiliteitsgarantie Europa en AutoFirst private lease. Daarnaast behouden ze hun fabrieksgarantie als hun auto bij ons in onderhoud is. Dat extra stukje service te kunnen aanbieden maakt AutoFirst voor ons, maar zeker ook voor onze klanten een waardevol concept.

https://www.autofirst-garagemarkus.nl/

 


 

AutoFirst van der Maarl


Graag stellen wij ons even voor,  AutoFirst Van der Maarl Autotechniek is al 14 jaar actief in Nieuw Vennep en omgeving.

Enthousiast begonnen wij broers Jeroen en Leo van der Maarl deze garage,  door de service gerichte bedrijfsvoering is AutoFirst van der Maarl uitgegroeid tot een populaire garage in de regio voor auto’s, bedrijfswagens en campers.

Hiervoor waren meerdere verhuizingen nodig naar grotere locaties en personele uitbreidingen om de bedrijfsvoering  en service optimaal te kunnen houden, hetgeen resulteert in een 9.6 als waardering door de klanten.

5 jaar geleden bij de AutoFirst formule aangesloten waar een enthousiast team ons ondersteuning biedt op vele vlakken, website, marketing, socials, inkoop etc.

De samenwerking met het AutoFirst team loopt soepel en we hopen voor de toekomst dit zo voort te kunnen zetten en samen verder te groeien.

Met vriendelijke groet,

Team AutoFirst Van der Maarl 

https://www.autofirst-maarl.nl/

 

 

 

AutoFirst Doornbos


Hallo, Mag ik mij voorstellen, ik ben Jordy Doornbos van Autofirst Doornbos in Beilen. Samen met mijn vriendin Grea en onze monteurs zorgen wij er voor dat u vertrouwd met uw auto op weg kan blijven. 

Bijna 30 jaar geleden ben ik als leerling begonnen bij Autobedrijf Moes in Beilen. Na diverse opleidingen, ben ik fulltime aan het werk gegaan als monteur, apk keurmeester en chef werkplaats en heb ik uiteindelijk in 2008 het bedrijf van Moes overgenomen en vieren dus zelf dit jaar ons 15 jarig jubileum. 

Tot op de dag van vandaag volgen we nog steeds diverse trainingen om helemaal bij de tijd te blijven. Op het gebied van brandstofauto’s, ABS en andere veiligheidssystemen maar ook de elektrische voertuigen Hybride en full EV’s is er genoeg bij te leren. 

Toen Autofit/Autofirst 20 jaar geleden begon waren wij vanaf het eerste uur bij deze formule aangesloten. We hebben de samenwerking met Autofirst altijd als zeer prettig ervaren. De ondersteuning vanuit Autofirst bij marketing is voor ons als onmisbaar ervaren als ook bij de inkoop van onze onderdelen. Ook de krachtbundeling van ons als Autofirst bedrijven naar andere bedrijven zoals bijvoorbeeld leasemaatschappijen maakt ons als Autofirst bedrijf een grotere en daardoor serieuzere partij in de markt. Dit zijn slecht enkele voorbeelden waarom wij na 20 jaar nog steeds enthousiast zijn om aangesloten te zijn bij de Autofirst formule.

https://www.autofirst-doornbos.nl/