Private Lease

Private Lease

Op zoek naar een AutoFirst bij u in de buurt?

Zoek uw garage

Private lease van AutoFirst: zorgeloos rijden

Geniet van zorgeloos rijden met private lease van AutoFirst. Met private lease rijd je voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe auto, zonder grote investering vooraf. Zo heb jij dus wel de lusten, maar niet de lasten van een nieuwe auto!

Wat is private lease?

Met private lease kun je voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe auto rijden. Dit doe je helemaal zorgeloos, want in het maandbedrag zitten de kosten van verschillende zaken als onderhoud, reparaties, verzekering en wegenbelasting gewoon inbegrepen.


Daarnaast zijn ook minder voor de hand liggende kostenposten zoals banden, afschrijving (de waardevermindering van de auto) en rente meegenomen in het maandbedrag. Mocht je onverhoopt toch schade rijden, dan kost je dat niet meer dan het eigen risico. Alles is dus inbegrepen. Zo ga jij zorgeloos de weg op. Geniet van je bolide en laat AutoFirst alles voor je regelen!

Waarom kiezen voor AutoFirst private lease?

Met Autofirst private lease profiteer je van een groot aanbod aan scherp geprijsde leaseauto’s. Je betaalt bij ons een eerlijke maandelijkse all-in prijs voor een contract dat je zelf samenstelt. Zo kom je niet voor gekke verrassingen te staan. Verder geniet je uiteraard van alle bekende AutoFirst voordelen, waaronder:


  • BOVAG gecertificeerd
  • Uitstekende prijs/kwaliteit
  • Deskundig en klantvriendelijk personeel
  • Altijd een garage bij jou in de buurt
  • Keurmerk Private Lease

Keurmerk Private Lease

Als je kiest voor private lease, dan kies je natuurlijk het liefst voor leasen met een kwaliteitskeurmerk. Private lease bij AutoFirst is betrouwbaar én goed geregeld, dankzij het Keurmerk Private Lease! Het Keurmerk Private Lease heeft diverse voordelen, waaronder:


  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

 

Benieuwd naar de exacte voorwaarden van het Keurmerk private lease? Lees hier dan snel meer over de algemene voorwaardenaanvullende voorwaarden en algemene verzekeringsvoorwaarden van AutoFirst!