Actievoorwaarden Nilfisk

Actievoorwaarden Nilfisk

De prijs bestaat uit een Nilfisk hogedrukreiniger die bij uw plaatselijke AutoFirst garagist kan worden afgehaald.

De winnaars zullen door AutoFirst Nederland geloot worden uit de inzendingen die wij van de lokale AutoFirst garagist hebben ontvangen in de actieperiode 08-03-2021 t/m 31-3-2021.


Actievoorwaarden en spelregels

1. Winacties worden uitgeschreven door Stichting AutoFirst onder de handelsnaam AutoFirst. Deze actie wordt landelijk gehouden bij AutoFirst garages. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een set (linker & rechter) ruitenwissers van Valeo heeft laten monteren bij een deelnemende AutoFirst garagist en de bon uit de krant bij de desbetreffende AutoFirst garage heeft ingeleverd. (De AutoFirst garagist levert de bon uit de krant en de kopie van de factuur in bij Stichting AutoFirst).

3. Bij het afhalen van de prijs geeft u toestemming voor een fotomoment die Stichting AutoFirst mag gebruiken voor promotie.

 

De actie werkt als volgt:
Laat in de actieperiode 08-03-2021 t/m 31-3-2021 een set Valeo ruitenwissers monteren en lever de bon uit de krant met een kopie van de factuur in bij uw AutoFirst garage.

4. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie. Dit betekent dus ook dat je niet meerdere keren mag deelnemen.

5. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.

6. Deelnemers dienen de Reclame Code na te leven.

7. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.

8. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname. Deelname aan deze Actie staat open voor een ieder die gedurende de verloting in Nederland woont.

Deelnemers jonger dan 16 jaar verklaren door hun deelname schriftelijke toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor hun deelname aan de Actie. Deelnemers zullen deze toestemming op het eerste verzoek van AutoFirst schriftelijk tonen.

9. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

10. Winnaars worden binnen 14 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via AutoFirst dmv de NAW gegevens die bij de lokale AutoFirst bekend zijn

11. Winnaars dienen binnen 24 uur te reageren met een duidelijke opgaaf van het bezorgadres, anders zijn we door de timing genoodzaakt de prijs door te geven aan een andere deelnemer.

12. AutoFirst kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

13. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

14. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

15. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door AutoFirst om u vanuit AutoFirst op de hoogte te houden over de ontwikkelingen die te maken hebben met uw auto, comfort en veiligheid, zoals onderhoud en APK en worden niet verstrekt aan derden

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door AutoFirst.

17. AutoFirst handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met AutoFirst, e-mail: info@autofirst-nederland.nl. Je ontvangt binnen 5 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.

Bovag garantie

Remblokken- schijven

Een goed werkend remsysteem is essentieel voor een veilig weggebruik

Lees meer
Bovag garantie

Airco service.

U blijft altijd fris en alert achter het stuur met een goed werkende airconditioning.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij AutoFirst wordt u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer